Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın ve ivedili mevki anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da söylem edilen bu karakol bazı modellerde alışılagelen kapı koluna kabil. 

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın yönetmeliğine amelî bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli başlı standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Dolgu kullanılarak kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair kompetan personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu hatmızda;

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok değerli hale getirmiştir.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı umumiyetle 60 an, B sınıfı bir yangın kapısı ise Yangın Kapısı Fiyatları 30 zaman boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Bapsı Yürütüm Amacı Yangın kapılarının üretim amacı insan sağlığını koruyup yangın ve duman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

FEZA Cümle Odası Yangın Bapsı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının katı nöbet otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın Bapları ısı ve yangın kapısı tütün sızdırmadığı derunin insanların dumandan zehirlenmesine beis olan ivedili keyfiyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha kamu kargaşa olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Ekseriya yangın merdiveni ile yanında kullanılan yangın kapısı bu ivedili çıkış kapısı, kriz anlarında insanoğluın yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Report this wiki page