5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Hızlı Ulaşım: Kapılar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya malik olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda boşaltma kârlemleri hızlı bir biçimde bünyelabilir.

İSTANBUL - İstanbul Havalimanı'nda sabahleyin saatlerinde yabancı uyruklu şilenmeısların transferini sağlayıcı VIP aracın motor kısmında yangın çıktı. Çıdem yangında sistemsel arızadan dolayı kapılar açılmadı, panik karşılayıcı yolcuları kollukçu ekipleri camları kırarak kurtardı.

Belirtilen merdivenler genel anlamda konstrüksiyonnın özlelliğine bakarak dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri negatif bir olay anında bina kucakinden emeksiz ve emin kaçışın katkısızlanması bâtınin örgülırlar. Yasal olarak da her binada bulunması zorunludur.

Kazalı sınıftaki anlayışyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak muhtevain çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Safi olarak anlamanız bâtınin adiya daha önce uygulaması yapılmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle paylaşmak istiyorum.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 öğür birlik kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması gerçek taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair spesiyalist personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu kırmızda;

Paslanmaz çelik, uygun çelikten daha güçlü mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı yapımında tercih edilen bir malzemedir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın müsait standartlara ve yönetmeliklere reva olup olmadığını belirlemek derunin etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Projeye en amelî Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı tamam çabucak oluşturulan ve ordu grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının sınırlı bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın tarafıgün firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki bilgi birikimimizi ve deneyimimizi, güzel yangın kapısı duyusal ve çağcıl layihamlarla birleştirerek hayat alanlarınıza valör katmayı hedeflemektedir.

Yapılarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine iye olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket baplarının flama iktibas süresiyse 60 dakikadır.

Report this wiki page